Om

Stina Lundin

Diplomerad hundinstruktör & assistanshundsinstruktör

Jag som driver HundKanalen heter Stina Lundin och är diplomerad hundinstruktör, utbildad vid Hundens Hus i Stockholm 2007 – 2008. Jag är även godkänd assistanshundsinstruktör genom Svenska Brukshundklubben (SBK) sedan 2018.

Hundar har följt mig genom livet sedan barnsben, Amerikansk cocker spaniel, Engelsk bulldogg, Tollare, Greyhound, Mops och senast in i flocken är en bruksschäfer. Sedan 2007 har jag haft äran att vara uppfödare till rasen mops.

Hemma består flocken av 9 mopsar och schäfern Abella. Mopsens egensinnighet tilltalar mig mycket då de ger mig en ständig utmaning till att vara uppfinningsrik i min träning. Abella bor hos oss i ungefär ett år tills hon kan genomgå och förhoppningsvis klarar lämplighetstesterna för servicehund. Följ gärna min hundträning med bl.a. Abella på Instagram.

Mellan 2008 och 2012 drev jag hundkursverksamheten i Södertälje, pga intensiva studier blev det sedan en paus med kurserna, vilka numer finns belägna i både Nykvarn och Södertälje.  Möjlighet till kurser eller privatträningar finns runt om i Stockholms- och Sörmlandsregionen.

Vill du träna mer avskilt? Hos HundKanalen kan du få privatträning. Läs mer om privatträning här>>> 

Är du nyfiken på assistanshund? Klicka här>>>

HundKanalen hundkurser & hundtjänst samarbetar med AMIGA Djurcenter i Södertälje samt Studieförbundet Vuxenskolan.

 

Följ Stinas hundträning på instagram


 

HundKanalen innehar F-skattsedel och använder Swish för din bekvämlighet

123 352 52 19